Koulutus
Näyttelykoulutus:                                                             Koulutus kenttä

Ajo ohje
Ylämyllyn liikenneympyrästä n. 2,3 km Liperiin päin. Oikealla viitta Susiaho. Hiekkatietä n. 1,4 km jolloin tie loppuu ja näkyvissä on koirakentän ruskea huoltorakennus.
HUOM! Susiahon tie on yksityistie, joten aja rauhallisesti ettemme aiheuttaisi häriötä tienvarren asukkaille.
Koulutuskentällä noudatetaan seuraavia periaatteita:
- Ulkoiluta koirasi hyvin ennen koulutukseen tuloa ja muista myös loppuverryttely. Koulutuskentälle ei saa tehdä jätöksiä. Jos koirasi pissaa / kakkaa kentälle tai merkkailee agility-esteitä / varaston seiniä, korjaa jäljet.
- Koulutusalueelle tuotavien koirien on oltava terveitä ja rokotettuja Suomen Kennelliiton voimassaolevien määräysten mukaisesti. Kiimaisia narttuja ei saa tuoda koulutuskentälle. Kantavilla ja synnyttäneillä nartuilla noudatetaan harjoituksissa Suomen Kennelliiton kilpailusääntöjä.
- Koirat eivät saa leikkiä koulutuskentällä. Huomioi myös kentän lähimetsässä ja tiellä, että koirista ei ole häiriötä lähiseudun asukkaille.
- Agilitya harrastavan koiran on oltava vähintään vuoden vanha. Tokoilun ja tapakoulutuksen voi aloittaa heti kun rokotukset ovat kunnossa eli 4 kuukauden iässä.
- Koulutuskenttä on tarkoitettu vain jäsenten käyttöön. Jos kerhon jäsen haluaa tuoda ulkopuolisen henkilön kentälle harjoittelemaan, siitä täytyy ilmoittaa etukäteen jaoston puheenjohtajalle ja maksaa hänelle hallituksen määrittelemä kertakorvaus. Kerrallaan jäsen voi tuoda kentälle vain yhden ulkopuolinen koirakon.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti